Au trecut mai puțin de 4 luni de când a apărut Afluent, iar rezultatele ne fac să credem că decizia de a porni la drum cu acest proiect a fost cea mai bună posibilă. Începutul a fost greu, ce-i drept, dar odată cu trecerea timpului am realizat că nu suntem singuri pe acest drum și că ne sunteți alături.

Afluent este în primul rând despre tine, cel care ne citește acum. Fără tine, aceste cifre nu ar fi fost posibile. Noi, cei din spate, familia Afluent, ne asigurăm doar că direcția este una dreaptă și corectă, tu fiind stâlpul principal.

În aceste nici 4 luni de activitate, am reușit să formăm o comunitate frumoasă, din care fac parte oameni din toate colțurile României, și nu numai. Familia Afluent numără în prezent 10 membrii, cărora vreau să le mulțumesc din nou pe această cale pentru implicare și dorința de a reuși ceva frumos împreună.

Dar cum am spus și mai sus, fără tine, cititorule, nimic nu ar fi fost posibil. Până în acest moment, articolele publicate pe site au fost vizualizate de mai bine de o jumătate de milion de ori, cifră care ne face să credem că suntem pe drumul cel bun.

Până pe 22 octombrie, data la care Afluent atinge borna de 6 luni de activitate, am decis ca obiectivul principal să fie creșterea acestei cifre la 1 milion.

Știu că nu este ușor, însă nici să formăm această comunitate nu a fost.

Și iată că totuși ea există, și devine mai numeroasă și mai frumoasă pe zi ce trece.