La mai puțin de şapte luni de la apariția platformei Afluent, facem un pas înainte și lansăm un proiect dedicat tinerilor. Este vorba despre Academia Afluent, cu ajutorul căreia dorim să ajutăm tinerii să se dezvolte și să acumuleze experiență.

Academia nu ține cont de nivelul studiilor sau de poziția ta profesională, deoarece considerăm că pasiunea și motivația de a reuși te pot face să te remarci mult mai bine decât o diplomă sau o titulatură într-o instituție. Așa că indiferent dacă ești șomer, student sau angajat la o multinațională, te primim cu brațele deschise.

Preview Academia Afluent.

Cum în ziua de azi aproape orice tânăr reușește să termine o facultate și să obțină o diplomă, este din ce în ce mai greu pentru angajatori să găsească persoana ideală pentru un job entry-level. Deoarece, știm cu toții, în România diploma atestă faptul că ai terminat cei 3 sau 4 ani de facultate, și nu neapărat cunoștințele dobândite, cum ar fi normal.

Așa că un aspect urmărit de angajatori este experiența anterioară. Iar aici nu este vorba neapărat de un job cu carte de muncă, ci și de programe de voluntariat, organizații studențești, etc. În acest punct intervine Academia Afluent. Oferim tinerilor oportunitatea de a învăța lucruri noi și de a acumula experiență, pe baza căreia să își poată clădi viitorul. Dacă vrei să faci și tu parte din familia Afluent, completează acest formular. Te așteptăm!

P.S.: Nu te încadrezi în intervalul de vârstă? Nicio problemă. Trimite-ne un e-mail la contact@afluent.ro și vom găsi împreună o soluție.