Te ajutăm să te dezvolți
și să acumulezi experiență

Fie că ești șomer, student sau angajat la o multinațională, pasiunea ta te poate face remarcat și te poate ajuta să îți construiești o carieră. Afluent este locul în care pasiunile, ideile și gândurile tale pot lua o formă și pot fi transpuse în ceva minunat.

Cine suntem?

Povestea Afluent a început în luna aprilie a anului 2017, în Tîrgu-Mureș, un mic oraș din centrul Transilvaniei. Sergiu Bungărdean, un tânăr de 20 ani, a decis să lanseze primul site menit să dezvolte o legătură strânsă între persoane prin intermediul conținutului inteligent.

Afluent este locul unde poți să citești, să scrii sau să interacționezi cu alți oameni la fel de minunați ca tine. Ne ghidăm după proverbul latin „Verba volant, scripta manent.”, tradus ad-literam „Vorbele zboară, scrisul rămâne.”. Fiecare persoană are o poveste unică în spate, poveste pe care te invităm să o împărtășești cu noi.

Fă cunoștință cu câțiva dintre viitorii tăi colegi

Sergiu Bungărdean

Fondator al platformei Afluent și specialist marketing în cadrul companiei BestJobs. Te aștept în academie dacă vrei să realizăm ceva frumos impreună.

Andreea Ștefan

Google Ambassador, studentă la marketing și la comunicare și relații publice. Lucrez în aceste domenii de mai bine de doi ani și îmi place tot ce fac.

Cristiana Daraban

Sunt mereu în căutare de noi provocări care să mă dezvolte. Ador să trezesc emoții prin ceea ce scriu, ceea ce fotografiez și îmi place să muncesc pentru tot ce am.

Ești pregătit să devii un tânăr de succes?

Doar tu ești responsabil de viitorul tău. Ia atitudine!