Generatia Y, sau Millennials, cum mai este denumita, este generatia nascuta intre 1985 si 2000. Gandirea este una total diferita fata de celelalte si se traieste doar cu gandul la libertate.

Libertatea de a-ti prezenta ideile, libertatea de a spune ce gandesti si cel mai important, libertatea de a face ce-ti place. Totusi, din pacate, aceasta dorinta din urma nu ajunge sa fie indeplinita intotdeauna.

Un factor foarte important in dezvoltarea acestei generatii l-a avut tehnologia. Conform unui studiu realizat de Nielsen, 85% dintre Millennials au un smartphone pe care il verifica de mai mult de 45 de ori pe zi.

→ Iti recomandam sa citesti si acest articol: Corigent in clasa a 8-a, milionar la 21 de ani

Cu toate ca 87% dintre acestia sunt si utilizatori activi Facebook, cand vine vorba de comunicarea face-to-face pot aparea probleme. Multi cad in aceasta capcana a tehnologiei si ajung sa nu mai stie sa socializeze cu adevarat.

Tentatia ar fi una mare sa spunem ca tinerii sunt interesati doar de bani, dar lucrurile nu stau deloc asa. 64% afirma cu tarie ca nu isi doresc sa lucreze intr-o companie care nu ii face sa se trezeasca cu bucurie dimineata doar de dragul banilor.

In incheiere, intentionez sa mai spun un singur lucru. Este cert ca puterea generatiei Y este una foarte mare, dar cu mai mult ajutor din partea “celor mai batrani”, rezultatele ar fi imbunatatite semnificativ.