Ce inseamna mai exact sa fi o persoana buna?

Dar una rea?

Pot insemna multe, motiv pentru care oamenii nu ar mai trebui sa se eticheteze intre ei drept rai sau buni. In fiecare persoana exista cate un pic de ambele, atat bunatate, cat si rautate. Nimeni nu cred ca poate sa fie in totalitate rau sau bun.

Din pacate totul este interpretat subiectiv si astfel ne limitam la atribuirea unor etichete care cel mai probabil nu-si au rostul si nu sunt deloc relevante.

Te simti mai bine cand spui ca cineva e rau? Tot ce se poate. Deoarece astfel consideri ca tu esti mai bun decat persoana respectiva si apare o stare de bine, de multumire.

Una falsa insa.

Hai sa nu ne mai punem singuri bete in roate prin judecarea noastra si a celor din jur si sa traim viata asa cum este: urata, frumoasa, buna sau rea.

Este doar una.

Multi spun ca omul este doar un calator pe Pamant si ca se afla intr-o continua excursie. Tu ce preferi sa faci intr-o vacanta?

Sa te bucuri de moment sau sa il pierzi facand altceva?

Atunci cand fiecare dintre noi va constientiza realitatea, vom realiza si faptul ca aceste etichete sunt de fapt doar niste pareri si nu reprezinta deloc adevarul.