Carlos Irwin Estévez, pe numele său real, actorul american ce a ajuns cunoscut pe întreg mapamondul pentru rolurile sale din serialele de comedie Spin City și Two and a Half Men, împlinește astăzi vârsta de 51 de ani.

Charlie este în continuare deținătorul recordului pentru cel mai bine plătit actor, pe episod, aproape două milioane de dolari încasând acesta pentru fiecare episod din serialul Two and a Half Men, cu mai bine de jumătate de milion de dolari mai mult decât actorii din Game of Thrones.

Charlie Sheen s-a putut bucura de suportul părinților săi, dar și de influențele acestora, actori la rândul lor. Încă de la vârsta de nouă ani are șansa debutului în lumea filmului, primind un rol în filmul de dramă The Execution of Private Slovik, producție în care tatăl său, Ramos Antonio Estévez, juca rolul principal.

Încă din timpul liceului, Charlie are probleme comportamentale, fiind exmatriculat pentru slabele rezultate și pentru absențele nemotivate.

Charlie Sheen, in tinerete.
Sursă foto: Pinterest

Acela a fost momentul în care s-a decis să devină actor, precum tatăl său, luând numele de scenă de Charlie Sheen, preluând prenumele de Sheen de la tatăl său, cel ce preluase acest prenume la rândul său, în onoarea teologului catolic Fulton Sheen.

Primul rol major îl primește pe când avea 21 de ani, în drama Platoon, o producție scrisă și regizată de Oliver Stone, veteran al războiului din Vietnam. Filmul primește Oscarul în acel an, la secțiunea Best Picture.

Premiat cu Globul de Aur pentru cel mai bun actor, pentru rolul din Spin City, dar și cu numeroase alte premii, Charlie Sheen și-a dezamăgit fanii în ultimii ani, pierzând chiar și rolul din serialul Two and a Half Men, din cauza stilului său de viață, ce îl distrugea pe actor.

Charlie Sheen, castigator al Globului de Aur.
Sursă foto: today.com

Dependența de alcool și de droguri au condus chiar la agresiuni domestice, Charlie având multiple episoade nefericite în relațiile sale. Prima logodnică l-a părăsit pe Charlie la puțin timp după ce acesta ar fi împușcat-o accidental, în mână, cu arma din casă.

A urmat o perioadă în care actorul a avut întâlniri erotice cu mai multe actrițe din filme pentru adulți. În anul 1995 se căsătorește pentru prima oară, însă divorțează la doar un an distanță, după ce își înşeală soția.

Cea mai lungă relație a actorului a fost cu a doua sa soție, căsnicia acestora durând patru ani, timp în care Denise Richards, actriță la rândul ei, a dat naștere la doi copii. Violența domestică, alimentată de abuzul de alcool și droguri a reprezentat motivul cererii de divorț.

Ultima căsnicie a actorului Charlie Sheen a fost cea cu actrița Brooke Mueller, cu care a avut doi copii gemeni, alături de care a rezistat doar doi ani, fiind la un moment dat chiar încătușat pentru agresivitatea afișată fața de aceasta.

Pentru ca destinul actorului să fie și mai nefericit, în anul 2011 este diagnosticat cu HIV.

Sursă imagine principală: today.com


Citește și alte articole asemănătoare
○ Oprah Winfrey: de la traiul sărăcăcios la cele trei miliarde de dolari