Samsung Electronic a transmis astăzi două comunicate de presă, cu ocazia încheierii celui de-al treilea trimestru din acest an. În primul comunicat emis de compania sud-coreeană sunt prezentate încasările realizate în acest trimestru, rezultatele financiare fiind mai mult decât satisfăcătoare.

Cu o creștere procentuală de aproximativ 150% în acest trimestru, față de vânzările realizate în aceeaşi perioadă a anului trecut, Samsung se află pe un trend ascendent, în special datorită noii generații de telefoane Galaxy Note 8.

Cu toate acestea, în ciuda unui profit realmente îmbucurător, organigrama companiei va suferi modificări, în următoarea perioadă fiind anunțate schimbări la nivelul conducerii. Perioada de tranziție dintre membrii directoratului va dura până în luna martie a anului 2018, asta deşi numirile noilor directori se vor face încă din prima zi a lunii noiembrie a acestui an.

Kinam Kim, Hyunsuk Kim şi Dongjin Koh sunt cei trei noi directori ai companiei, iar sarcina acestora este una simplă: să ajute compania să treacă la o nouă etapă în progresul său tehnologic. De asemenea, președintele Sang-Hoon Lee își va părăsi funcția de CFO, pentru a deveni președinte al consiliului de administrație. Samsung a anunțat că va menține structura curentă de trei co-CEO de conducere.


Citește și alte articole asemănătoare
○ WhatsApp atinge borna de 1 miliard de utilizatori zilnic și Mark Zuckerberg vrea să înceapă monetizarea aplicației