Trishneet Arora este pustiul minune al Indiei, acesta reusind sa devina milionar la doar 21 de ani dupa ce a dezvoltat o companie specializata in securitate cibernetica.

Este dat drept exemplu de profesorii din scoli si admirat de elevi, multi spunandu-i mai in gluma, mai in serios, “Mark Zuckerberg al Indiei”.

– Cine este Trishneet Arora si cum a ajuns sa fie milionar la o varsta atat de frageda?

Trishneet s-a nascut in 2 Noiembrie 1993 in Ludhiyana Punjab, India. Copilaria acestuia a fost una perfect normala, asta pana cand tatal sau i-a cumparat un calculator.

Treptat a devenit din ce in ce mai interesat de tehnologie si de minunatiile acesteia, ajungand sa studieze computer-ul in detaliu zi si noapte.

Cu toate ca el era incantat de ceea ce face si ii placea foarte mult, parintii nu erau de aceeasi parere.

Trishneet a ramas corigent in clasa a 8-a din pricina faptului ca neglija scoala si statea foarte mult pe calculator, acest lucru afectandu-l si pe plan emotional. Colegii au inceput sa rada de el si astfel cel mai bun prieten si singurul care il intelege era calculatorul.

Relatia acestora a devenit din ce in ce mai buna, pustiul devenind intre timp un hacker foarte priceput. Interesul sau pentru acest domeniu era atat de profund, incat a decis sa scrie inclusiv o carte despre tainele hacking-ului si cum iti poate influenta viata ca si individ.

Pana la varsta de 22 de ani a ajuns la 3 carti: Hacking Talk with Trishneet Arora, The Hacking Era si Hacking With Smart Phones.

Cartile acestuia au devenit rapid cunoscute in intreaga lume, cititorii fiind uimiti de cunostintele avute de Trishneet la o varsta atat de frageda. Dupa aceea, pustiul a decis ca este timpul sa faca pasul urmator.

Acesta si-a infintat propria firma de securitate cibernetica, colaborand cu clienti importanti precum Reliance, Amul sau Punjab Police. Compania se numeste TAC Security si este una dintre cele mai apreciate din India.

Foarte multi studenti din domeniul IT au devenit peste noapte fanii acestuia, visul lor fiind un loc de munca in firma condusa de Trishneet Arora.

Cred ca toti l-am putea lua drept exemplu pe acest pusti si am putea incepe inca de acum sa ne focusam mai bine pe obiectivele noastre.