Inca de cand am lansat Afluent, scopul a fost unul bine stabilit: promovarea continutului inteligent.

Continut inteligent nu inseamna neaparat un articol despre un eveniment istoric; poate sa fie si o simpla opinie sau o experienta de viata din care putem invata multe.

In prima luna de la lansare am decis sa ne focusam mai mult pe cultura, stiinta sau istorie. Feedback-ul din partea voastra, a cititorilor, a fost unul foarte bun si tin sa va multumesc din nou pentru lucrul acesta.

Insa, Afluent, nu este doar un loc in care sa citesti. Este si unul in care sa scrii. Tocmai pentru a simplifica acest proces si pentru a da fiecarei persoane sansa de a publica articole pe Afluent, intentionam sa diversificam mai mult continutul.

Cum facem asta? Prin atragerea de specialisti in anumite domenii, care pot sa ofere informatii concludente si folositoare.

De exemplu, un om de marketing poate sa scrie lucruri utile despre mediul online, in timp ce un doctor ne explica totul despre medicina.

Dar, aici e un mare dar, asta nu inseamna ca doar medicii pot scrie pe Afluent.

Cum spuneam si mai sus, consideram ca fiecare persoana are de oferit informatii interesante, indiferent de ocupatie.

Afluent intentioneaza sa devina in scurt timp acel loc unde intotdeauna ai de invatat ceva.

De la cum sa intelegi ca viata e frumoasa si ca trebuie sa te bucuri de ea, articol care poate fi scris chiar de tine, cel care ne citesti acum, pana la motivele pentru care Romania nu este stabila din punct de financiar, articol scris de un economist.

Stim ca nu va fi usor sa facem ce ne-am propus si ca e dificil.

Dar vom reusi.

Vom reusi impreuna cu tine.