Despre noi

Despre noi

Povestea Afluent a început în luna aprilie a anului 2017, în Tîrgu-Mureș, un mic oraș din centrul Transilvaniei. Sergiu Bungărdean, un tânăr de 20 ani, a decis să lanseze primul site menit să dezvolte o legătură strânsă între persoane prin intermediul conținutului inteligent.

Un rol important la debutul publicației l-a avut Mihai Teodorescu, principalul autor și persoana care a fost alături de Sergiu implicată activ în dezvoltarea site-ului. Mihai i-a avut drept colegi încă de la început pe Dana Emilia și Radu Pop, două persoane care au contribuit constant cu conținut inteligent și calitativ.

Afluent este locul unde poți să citești, să scrii sau să interacționezi cu alți oameni la fel de minunați ca ține. Ne ghidăm după proverbul latin „Verba volant, scripta manent.”, tradus ad-literam „Vorbele zboară, scrisul rămâne.”. Fiecare persoană are o poveste unică în spate, poveste pe care te invităm să o împărtășești cu noi.

Dacă ești pregătit, te invităm să publici primul tău articol pe Afluent și să ne ajuți să promovăm împreună conținutul inteligent.

Articole asemănătoare

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *