Încercările agențiilor de pariuri de a-și atrage clienții depășesc oarecum firescul, iar de lucrul acesta m-am convins, zilele trecute, în încercarea mea de a beneficia de un așa zis bonus al unei agenții despre care nu auzisem așa multe până la acel moment.

Admiral, căci despre ei este vorba, au venit zilele trecute cu o ofertă ce nu ar fi putut fi ratată. La prima vedere, părea o scapare a agenției, însă lucrurile nu stau așa. Mai exact, agenţia oferea, și încă oferă, suma de 200 de lei tuturor celor ce își crează un cont pe platforma lor, și confirmă acest cont.

Bonusul, în mod paradoxal, ar fi trebuit rulat o singură dată, la pariurile sportive, pe o cotă minimă de 2. Dacă nu ești parior, îţi explic eu ce înseamnă asta.

Este simplu! Tu îţi creezi un cont, îl confirmi, apoi primești bonusul de 200 de lei, pe care ești nevoit să îl pariezi pe un meci ce are cota 2, sau mai mult, ori pe un grup de meciuri ce cumulate ajung la o cotă minimă de 2. Dacă ai fii câștigat acel meci, banii ar fi putut fi retrasi.

Spre exemplu, suma de 200 de lei bonus, pariaţi pe o cotă de 2 ar fi devenit 400 de lei, ce puteau fi retrași. Pare simplu, iar procesul ar fi trebuit să fie la fel de simplu. Însă nu este tocmai asa. Cel puţin nu pentru toate categoriile de oameni.

De ce spun asta? Confirmarea contului este posibilă doar pentru cei ce deţin un imobil. Sună ciudat? Confirmarea contului se face în doi pași. Primul, extrem de simplu, trimițând o poză cu cartea de identitate.

În cazul celui de al doilea pas, utilizatorul trebuie să trimită o poză cu o factură de utilităţi, nu mai veche de trei luni, de pe adresa din buletin, factură ce trebuie să fie pe numele persoanei în cauză.

Există în România un număr de 2.4 milioane de cetăţeni ce nu deţin un apartament, dar care, pe buletin, figurează cu o adresă de domiciliu. Fie că vorbim de apartamentul mamei, apartamentul soţiei, ori apartamentul unchiului, acești oameni nu pot avea un cont pe platforma Admiral.

Din nefericire, acești peste două milioane de oameni, deși au trecut de vârstă majoratului, nu pot avea un cont confirmat pe site-ul agenţiei. Nu știu cât de comună este această problemă, însă știu că operatorii ar putea asculta, înainte de a trimite mesaje tip.


Citește și alte articole despre pariuri sportive
○ De ce pariurile sportive nu îţi aduc profit pe termen lung