Eduard avea doar 9 ani cand si-a facut primul blog, cochetand cu internetul si mediul online de la o varsta frageda. Ii placea sa scrie, pasiune pe care probabil a mostenit-o de la bunica sa, care are numeroase poezii publicate in perioada ceausista.

Timpul a trecut, Eduard a acumulat experienta, atat profesionala cat si de viata, luand in urma cu aproape 2 ani, la sfarsitul lunii septembrie, decizia de a-si deschide un blog serios.

Asa a aparut pagina eduardandrei.ro, locul unde in prezent abordeaza teme precum dezvoltarea personala sau review-uri ale unor produse.

Pagina principala a site-ului eduardandrei.ro
Pagina principala a site-ului eduardandrei.ro

Cocheteaza cu tot ce tine de lumea mondena si e la curent cu ultimele noutati din lumea modei si nu numai.

Cu toate ca adresa ii poarta numele, el prefera sa-i spuna conceptului BLOGOARTOSFERA.

De ce?

Pentru ca pictez, cant la pian si scriu poezie si proza. Deci, artele se imbina” – argumenteaza Eduard.

Tanarul de doar 22 de ani a absolvit Liceul Teoretic Al. I. Cuza din Bucuresti, cel mai bun liceu din sectorul 3, profilul uman – sectia filologie.

A fost olimpic la limba si literatura romana si istorie, dar din ambitia nebuna de a incerca ceva nou, in prezent este student in ultimul an la una dintre cele mai dificile facultati ale Academiei de Studii Economice – FABIZ – engleza.

Viata nu a fost doar lapte si miere pentru Eduard, existand si momente mai putin fericite. Acum 2 ani, pe data de 8 martie, a suferit un accident de masina din care si el e uimit ca a scapat cu viata.

Au urmat apoi si cateva dezamagiri in dragoste care l-au marcat, dar nu a ramas la pamant, s-a ridicat.

A vrut de mic sa cante la pian, dar abia la 21 de ani a reusit sa-si satisfaca aceasta dorinta.

Considera ca acest dar muzical il are de la bunicul sau, care i-a cantat pe vas si lui Nicolae Ceausescu, dar care din pacate a trecut in nefiinta in vara anului trecut.

La scurt timp dupa asta, Eduard s-a apucat serios sa picteze. Lucrarile sale sunt apreciate de artisti precum Sofia Ovejan sau David Constantin si spera ca la un moment dat sa ajunga sa isi poata vinde capodoperele.

Totul incepe cu un vis, si asta are si Eduard in acest moment, un vis frumos.

Vis care va deveni in scurt timp realitate.

Sunt convins de asta.