Au trecut trei etape de la debutul acestui sezon al Ligii 1, și deja avem o primă surpriză plăcută, în contextul rezultatelor și jocurilor bune făcute de cluburile fruntașe din sezonul trecut, pe plan internaţional.

Deși nu au dezamăgit din punct de vedere sportiv în primul meci de calificare în UCL ori EL, practicând un joc plăcut și punând probleme unor cluburi de talie mondială, formaţiile ce și-au anunţat intenţiile cu privire la câștigarea Ligii 1 s-au încurcat deja în competiţia internă.

Poate cele mai surprinzătore rezultate din primele două jocuri o au ca protagonistă pe FC Botoșani. Înfrângerea celor de la Dinamo, în faţa propriilor fani, în compania clubului moldovean, ori egalul obţinut de clubul botoșenean în faţa celor de la CFR Cluj au surprins la acel moment.

Însă lucrurile nu par a fi deloc așa, iar acele rezultate par a nu fi fost tocmai întămplătoare.

Clubul moldovean a bifat ieri al doilea succes din sezon, continuându-și parcursul aproape perfect de până acum. Și nu numai faptul că a reușit să continue seria pozitivă este de apreciat, ci mai degrabă felul în care a reușit să evolueze, dar și reușitele pe plan ofensiv.

Deși se anunţa un meci dificil, în compania unui club nou promovat, Sepsi Sf. Gheorghe, formaţie ce ar putea pune oricând probleme, FC Botoșani și-a arătat clasa și a reușit să facă scorul campionatului, marcând de cinci ori, învingând cu 5 la 1.

Această victorie categorică a dus clubul antrenat de Costel Enache pe prima poziţie a Ligii 1, cu șapte puncte acumulate, cu unul mai mult decât FCSB, formaţie ce are însă un meci mai puţin disputat.

Sursă foto: gazetasv.ro


Citește și alte articole despre fotbal
○ Sunt fotbaliștii mult prea bine plătiţi?