Cu toții, ne facem urări la început de an, însă puțini ne stabilim cu adevărat țeluri și ne fixăm obiective pentru anul a cărei numărătoare inversă începe.

Nu degeaba într-o companie la final de an se trage linie și se stabilesc cifrele pentru anul ce se termină. Nu degeaba an de an se stabilește un sold iar apoi se începe de la 0.

Mă întreb… câți dintre noi suntem capabili să stabilim niște obiective la început de an, la final să tragem linie, iar apoi să începem dintr-un nou punct?

Oare ne dăm seama cât de norocoși suntem că avem șansa să o luăm zilnic de la capăt dar în același timp, metaforic vorbind, putem să dam an de an câte un restart vieții și să evolăm…

Într-o zi, se întâmplă multe… darămite într-un an…

De aceea se spune că în fiecare om se ascunde câte o mică părticică din fiecare profesie. Puțin dintr-un economist, puțin dintr-un inginer, puțin dintr-un medic… și fiecare acel puțin câte puțin alcătuiesc un întreg unic.

Reflectați asupra voastră, în primul rând, apoi asupra vieții voastre. Priviți la cei din jur și învățați câte ceva bun de la fiecare. Stabiliți-vă obiective! Atingeți-le! Stabiliți altele mai grele, mai înalte și mai bune! Implicați-vă și dați tot ce aveți mai bun. Faceți să merite! Faceți amintiri frumoase nu doar vouă, ci și celor din jur!

Citiți, ascultați, priviți și mergeți! Mergeți mai departe! Respirați adânc și urcați cât de sus puteți! Evoluați!

Așa să fie 2018! Un an plin de realizări, un an în care oamenii sunt mai buni, mai liniștiți, mai toleranți!

P.S. Să ne citiți în continuare și să rămâneți alături de noi, cel puțin până la finalul acestui an! Pe curând!

Sursă imagine principală: wallpapersite.com


Citește și alte articole scrise de Andreea Ștefan
○ Succesul începe de la verbul „a crede”