În noaptea zilei de 12 decembrie, Mălina Olinescu se stingea din viață, la vârsta de doar 37 de ani, lăsând în spatele ei multă durere, dar şi un circ mediatic amplificat de indecizia arătată de medicii legiști în momentul în care a fost nevoie de emiterea unui raport final al morții acesteia. În urma unei căzături de la balconul apartamentului în care locuia, la impactul cu solul, organele interne ale artistei suferă leziuni grave, incompatibile cu viața.

Mălina Olinescu suferea de o depresie recurentă, iar prima ipoteză a fost aceea a sinuciderii. În urma unor certuri tot mai dese cu cel care trebuia să îi devină soț, Mălina ar fi decis să își pună capăt zilelor. Aşa suna primul raportul emis de organele abilitate, care nu a fost contrazis, din lipsă de probe.

Deşi nu au emis un raport oficial în care să se excludă varianta sinuciderii, medicii legiști au descoperit faptul că artista a consumat alcool înainte de momentul căzăturii. Unul dintre medicii legiști a declarat că Mălina Olinescu combinase alcoolul etilic cu midazolam, un sedativ puternic, această combinație putând determina o dezorientare temporo-spațială, ce ar fi putut face ca aceasta să se dezechilibreze în momentul în care a ieșit pe balcon.

Mama artistei a încercat să dovedească faptul că fiica sa nu s-ar fi sinucis, pentru a face posibilă slujba religioasă. Deşi au fost făcute publice documente care atestau starea psihică a Mălinei, slujba nu a avut loc.

Sursă imagine principală: ele.ro


Citește și alte articole asemănătoare
○ Mihaela Runceanu: 28 de ani trecuți de la decesul interpretei, asasinată la doar 34 de ani