Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a terminat in sfarsit facultatea. Cei de la Harvard i-au acordat ieri diploma de absolvent, Mark intorcandu-se in locul in care TheFacebook, cum era denumit atunci, si-a inceput drumul.

Acesta a renuntat la studii in anul 2005, dupa ce a realizat ca scoala ii ocupa prea mult timp si nu se poate focusa suficient pe proiectul sau personal.

Da, e adevarat, a riscat enorm, dar daca nu ar fi facut-o, astazi n-ar fi existat Facebook.

Incet, dar sigur, platforma a inceput sa conecteze oameni din intreaga lume si a depasit cu mult statutul de un simplu site de socializare.

Camera de camin a lui Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg s-a intors in camera de camin de unde a lansat Facebook

Zuckerberg a tinut si un discurs motivational pentru ceilalti absolventi, el fiind considerat de multi drept persoana care a revolutionat internetul in era moderna.

Cuvintele fondatorului Facebook nu sunt greu de inteles, as putea spune chiar simple, dar cu un impact puternic.

“You just have to get started”, spune Mark.

Trebuie doar sa incepi si sa ai incredere ca ceea ce faci poate schimba lumea. Ideile nu-ti vin de la inceput in forma finala, ele devin clare doar pe masura ce incerci sa le dezvolti.

Mai jos ai videoclipul complet cu discursul lui Mark, in limba engleza. Nu e scurt, are putin peste 30 de minute, dar sunt 30 de minute care-ti pot deschide mintea.

Sursa foto


Citeste si alte articole despre Facebook
○ Facebook – retea sociala sau companie traditionala de mass-media?