În cazul în care nu sunteți la curent cu noutățile în materie de servicii bancare, foarte multe bănci, inclusiv de pe teritoriul țării noastre, permit efectuarea tranzacțiilor online, fără a mai fi nevoie de prezența la oficiul bancar. Această măsură vine în sprijinul clienților şi încurajează tranzacționarea online, un domeniu care în ultimii ani a cunoscut o reală ascensiune.

UniCredit, una dintre principalele instituții bancare de pe teritoriul țării noastre, cu o bază de clienți de peste 20 de milioane de persoane, pune la dispoziția clienților aplicația Mobile Banking, disponibilă pentru orice dispozitiv inteligent, cu ajutorul căreia oricine poate efectua tranzacții. Acces foarte rapid şi sigur la cont, dar şi costuri zero la administrare, acestea sunt doar două dintre beneficiile pe care le aduce Mobile Banking.

Aplicația contorizează cheltuielile şi permite setarea unui buget, pentru a ajuta clientul să îşi controleze aceste cheltuieli lunare şi să îşi creeze obiective de economisire. Încă din primele zile ale lunii decembrie anul trecut, UniCredit a demarat campania “Câștiga un iPad Air cu Mobile Banking”. Orice client care folosește aplicația Mobile Banking poate câștiga săptămânal o tabletă iPad Air, cu condiția să își activeze serviciul Mobile Banking în perioada 4 decembrie 2017-4 martie 2018 şi să dețină un cont la UniCredit.

De asemenea, câștigător nu poate fi desemnat un cetățean străin, decât dacă acesta este rezident în România. Pentru mai multe detalii despre campanie, accesați această pagină.

Sursă foto: Pagina de Facebook UniCredit Bank


UniCredit Bank
UniCredit Bank a acaparat piața bancară din România, iar cei peste 20 de milioane de clienți pe care grupul bancar îi are la nivel european stau la baza celor spuse. În România, grupul bancar deține peste jumătate de milion de clienți, iar serviciile excelente oferite îi situează în topul instituțiilor bancare de pe teritoriul țării noastre.
Află mai multe