Endava, compania britanică ce oferă servicii şi soluții IT, prezentă pe piața din România din anul 2006, organizează la finalul lunii ianuarie o conferință, subiectul cel mai abordat în cadrul acesteia urmând a fi motivația. Evenimentul, denumit Motivation Spectrum, va avea loc la data de 30 ianuarie, la Cinema Florin Piersic din Cluj Napoca. Oameni de toate vârstele, care acționează în domenii diferite, vor vorbi despre succesul lor şi despre cât de important este să fii motivat, pentru a putea ajunge pe acele praguri înalte. Biletele la conferință au fost epuizate în mai puțin de 24 de ore. Vor lua cuvântul: Tibi Uşeriu, Alin Uşeriu, Dragoș Bucurenci şi Mircea Miclea.

Dragoș Bucurenci va fi cel care va deschide această conferință, lucru ce se va întâmpla în jurul orelor 17:30-18:00. Dragoş este unul dintre cei mai respectați oameni din industria media autohtonă, un om care a cunoscut succesul şi vine să le vorbească şi altora despre succes şi despre cât de mult a contat pentru el faptul că a reuşit să se detașeze de situațiile stresante şi să se capaciteze doar pe țelul său.

Tibi Uşeriu, de două ori consecutiv campion la Ultra Maratonul Arctic, le va vorbi celor prezenți la eveniment despre cât de importantă devine dorința şi propria capacitate de motivare, în momentele dificile. Încarcerat vreme de nouă ani într-o pușcărie de maximă securitate, Tibi a reuşit să depășească prin propriile forțe momentele dificile din viața sa, nepermițând ca trecutul său să nu îi ofere șansa unui viitor.

Alin Uşeriu este președintele asociației Tăşuleasa Social şi promovează, împreună cu asociația sa, solidaritatea socială şi spiritul civic. Aproximativ 40.000 de tineri au susținut demersurile organizației de-a lungul celor șaptesprezece ani de la existența sa. Alin le va vorbi celor prezenți despre nevoia de a schimba mentalitățile românilor şi despre puterea de exemplu.

Profesorul Mircea Miclea s-a alăturat demersului chiar în aceste zile, prezența acestuia la vorbitor fiind foarte bine văzută de către cei care deja şi-au rezervat un bilet la eveniment. Fost ministru al educației, în urmă cu mai bine de zece ani, Mircea Miclea este un profesionist desăvârșit, un psiholog care de-a lungul existenței sale a publicat cărți de referință în psihologie.

Sursă foto: Facebook


Citește și alte articole asemănătoare
Afluent și Bitdefender, împotriva cyberbullying-ului