În data de 27 octombrie 2017, orele 17:00, va avea loc evenimentul “Parcul Îndrăgostiţilor RELOADED”, un proiect propus şi realizat de 14 liceeni, participanţi ai programului LEADERS Explore, o organizaţie care formează şi susţine oamenii cu valori şi principii să devină liderii responsabili care fac România puternică la toate nivelurile; un accelerator de experiențe și inspirație care declanșează potențialul tinerilor și formează lideri vizionari, responsabili și curajoși.

“Ne-am gândit la Parcul Îndrăgostiţilor pentru că vrem să readucem spiritul şi jovialitatea parcului, pentru a provoca o multitudine de sentimente pozitive, ceva diferit de restul parcurilor din oraşul nostru. Vom vopsi trunchiurile copaciilor în diferite culori, vom înconjura parcul cu gulguţe, iar cu ocazia acestei reabilitări, dorim să promovăm şi talentele proaspete ale oraşului.”

Elevii Şcolii Populare de Arte vor susţine un concert cu diferite genuri muzicale, pentru a crea o oază de relaxare şi o oportunitate de a se exprima şi şansa de a fi remarcaţi.

“Fiind aproape de Universitatea de Medicină şi Farmacie, ne-am gândit că studenţilor le-ar place să se destindă alături de nişte culori vii ce stârnesc creativitatea şi inovativitatea, mai ales că este un loc artistic pentru captarea unor fotografii, cu speranţa că atât parcul, cât şi oraşul vor fi mediatizate.”

Sperăm ca acest proiect în scop umanitar să aducă o perspectivă nouă Tîrgu Mureşului, un strop de culoare toamnei reci şi o îmbinare între artă, cultură şi natură. Pentru mai multe detalii vă invităm să accesaţi pagina evenimentului.