Primul film despre SEO va fi lansat la finalul acestei luni, și John Lincoln, producătorul, este foarte optimist în ceea ce privește reacția oamenilor din domeniu.

Acesta este intitulat SEO: The Movie, și chiar dacă cel mai probabil nu oferă informații foarte avansate, este un punct bun de plecare pentru cei care vor să-și facă o idee despre acest fenomen.

Întreaga producție a durat câteva luni bune, John purtând discuții cu pionierii domeniului. Co-fondatorul Ignite Visibility a intervievat persoane precum Danny Sullivan, Rae Hoffman sau Rând Fishkin, oameni care au de-a face cu SEO încă de la începuturile sale.

Prin filmul sau John Lincoln intentioneaza sa prezinte pe larg industria SEO, de la istorie pana la tehnicile existente in prezent.

Acesta se bazeaza pe interviuri in stil documentar cu persoanele amintite mai sus, menite sa ofere exemple concrete despre optimizarea motoarelor de cautare.

Evident, nu vei da de vreo reteta magica legata de SEO care sa te duca pe prima pagina daca te vei uita la film, dar cu siguranta vei intelege mai bine fenomenul si vei vedea care au fost, si sunt, cele mai importante etape ale industriei.

La marea majoritate a site-urilor sursa principala de trafic este Google, motiv pentru care este o investitie buna in tine si in educatia ta sa stii cum functioneaza lucrurile. De asemenea, sansele ca Google sa dispara de pe piata in viitorul apropiat sunt minime


Citeste si alte articole despre SEO
○ Timpul petrecut pe pagina, un factor SEO extrem de important
○ Ce inseamna SEO si cat de important este in 2017


→ Vrei sa primesti articole despre SEO direct pe e-mail? Aboneaza-te la newsletter!