Depozitare containere

Spațiu generos pentru eficientizarea lanțului de aprovizionare

Platforma nou construită a terminalului are o capacitate de 500 TEU și permite depozitarea în aer liber a unităților intermodale, oferind numeroase facilități atractive ce eficientizează lanțul de aprovizionare.

Containerele standardizate oferă multiple avantaje: spațiu mare pentru depozitare, pot găzdui numeroase tipuri de mărfuri și sunt ușor de transportat. Provocările pe care le ridică sunt greutățile mari care necesită echipament specializat pentru manipulare și volumul lor ce necesită un spațiu amplu de depozitare.

Răspundem cu brio la toate aceste provocări, terminalul dispunând de reachstackere moderne pentru manipularea containerelor intermodale și de o platformă betonată pentru depozitare în aer liber, care se poate extinde temporar până la 750 TEU.

Toate condițiile pentru succes

Arad South Terminal a fost construit în jurul nevoilor specifice de depozitare ale partenerilor noștri: operativitate, spațiu, facilități și siguranță. Acestea completează plasarea noastră oportună în cadrul unei rețele logistice complexe și importante și le oferă clienților noștri premisele unui transport eficient și accesibil:

  • platformă nouă pentru depozitare în aer liber
  • depozitare în corturi industriale (hale pe termen lung)
  • pază și supraveghere video
  • alimentare cu energie electrică pentru containere tip „reefer”

Alegeți tipul de depozitare potrivit nevoilor dumneavoastră, fie că este vorba de containere pline sau goale, normale sau de tip reefer, și beneficiați de un pachet la un preț convenabil și condiții flexibile.