Încărcare pe linii proprii

Acces facil al mărfurilor, mai aproape de nevoile business-ului tău.

Terminalul Arad South este amplasat în apropierea stației Valea Viilor, fiind racordat la tronsonul de cale ferată dintre Arad și Timișoara, parte a tronsonului românesc în curs de modernizare din coridorul Pan European 7.

Efectuarea activității de manevră pentru compunerea sau descompunerea trenurilor, atașarea/detașarea vagoanelor sau a grupurilor de vagoane, regarare, manevra de încărcare/descărcare sau repoziționarea la fronturi se face cu locomotiva proprie, pe cele 4 linii cu lungimea de 350 de metri fiecare. Încărcarea pe liniile proprii contribuie la buna desfășurare a activității, neafectată de alte sosiri sau plecări din stație și oferă oportunitatea acționării mai eficiente în cazul unor modificări de program.

 

Terminalul este echipat pentru a manipula mărfuri containerizate, paletizate, vrac și dispune de un spațiu amplu de depozitare în aer liber, depozite închise și/sau silozuri, sub supraveghere și pază permanentă.

Aici pentru dumneavoastră

Operatorii terminalului vor coordona activitatea prin prisma experienței echipei în domeniul logisticii intermodale, astfel încât ea să contribuie la eficientizarea timpilor de operare prin:

  • sistemul digitalizat de coordonare a încărcărilor și depozitării
  • efectuare de servicii vamale
  • birou destinat operatorilor de transport în cadrul terminalului

Timpul de încărcare este influențat de tipul de marfă, vrac, paletizată sau container.