Manipulare mărfuri

Un partener operativ în procesul de transport al mărfurilor.

Terminalul Arad South asigură transbordarea rapidă și depozitarea în siguranță a mărfurilor containerizate, paletizate sau vrac.

Înainte de a se îndrepta spre principalele porturi sau destinații feroviare europene și nu numai, mărfurile dumneavoastră vor fi stocate în siguranță pe platforma terminalului, în depozite închise sau silozuri, unde sunt supravegheate și păzite 24 de ore din 24.

Manipulare marfuri in terminal

Transbordarea mărfurilor se efectuează cu ajutorul stivuitoarelor, a reachstackerelor sau încărcătoarelor speciale de cereale din dotarea terminalului, în baza unei programări prealabile, care se stabilește împreună cu clienții și operatorii, în funcție de orarul trenurilor.

Depozitare sigură, servicii de încredere

Terminalul furnizează condiții excelente pentru depozitare pe toată perioada staționării în terminal, atât pentru mărfurile paletizate și containerele standard, cât și pentru containerele cu temperatură controlată, pentru a asigura menținerea lanțului de refrigerare, astfel:

  • alimentare cu energie electrică a containerelor refrigerate
  • verificarea integrității mărfurilor la transbordare
  • depozitare în spații închise

Acordați-ne încrederea dumneavoastră pentru transportul, transferul sau depozitarea mărfurilor perisabile sau non-perisabile și veți dobândi un partener stabil, atent la mărfurile și nevoile dumneavoastră de eficiență.