Manipulare unități intermodale

Punctualitate, siguranță sporită și timpi de operare reduși.

Timpul este o componentă esențială a lanțului de aprovizionare, câștigată prin eficiența proceselor și angajamentul nostru de a fi o parte profitabilă a acestui întreg, pentru dumneavoastră.

Efectuăm încărcarea și descărcarea din tren a unităților intermodale cu ajutorul de două unități de tip reachstacker, ce pot manipula containere maritime de 20`, 40`, containere continentale de 45`, semiremorci, cutii mobile sau izocontainere.

Încă dinainte de a ajunge în terminal, unitățile trec prin procesul nostru digital de rezervare, având precis stabilite detaliile descărcării sau încărcării și destinația. Ne-am asigurat că acesta este un proces lin atât pentru operator, cât și pentru șoferul care livrează sau preia unitatea intermodală, iar marfa este descărcată în siguranță cu ajutorul unor utilaje performante.

Timpi de operare eficienți

Cele două unități de tip reachstacker pot efectua rapid încărcarea sau descărcarea unităților intermodale, plasându-le în zona de depozitare păzită non-stop, ce oferă facilități de alimentare la energie electrică, sau încărcandu-le în vagoane cu diverse destinații.

Activitatea se desfășoară pe o platformă nou construită și 4 linii ferate de încărcare cu lungimea de 350 de m. Documentația aferentă serviciilor vamale sau a expediere și preluării unităților este efectuată în terminal, ceea ce contribuie la timpii scurți de operare și eficientizează procesul de aprovizionare.