Parcare camioane

Acces și staționare sigură pentru mijloace de transport rutier.

Terminalul Arad South găzduiește o platformă betonată pentru accesul și parcarea mijloacelor de transport rutier, cu o capacitate vastă de a parca semiremorci și camioane.

Acordăm atenție la nevoile partenerilor noștri și perfecționăm fiecare pas al procesului de tranziție de la transportul rutier la cel feroviar. Parcarea terminalului oferă numeroase facilități, atât pentru operatorii de transport, cât și pentru șoferii de camion care livrează unitățile.

Accesul în terminal se face cu usurință, ajutat de poziționarea convenabilă și de semnalizarea terminalului, printr-un drum de acces cu două benzi. La intrare și ieșire există un sistem de check-in și check-out care administrează procesele și livrează detaliile de încărcare sau descărcare.

A lot of trade containers line up, very colorful.

Condiții sigure și atractive

Pe durata staționării în terminal, camioanele sunt păzite și supravegheate în permanență, iar șoferii au numeroase avantaje:

  • Grup sanitar, rețea wi-fi, shop cafea și gustări
  • Sursă de electricitate disponibilă
  • Supraveghere video și pază umană

Companiile care asigură transportul unităților pot comunica în permanență cu terminalul pentru a verifica disponibilitatea parcării și statusul staționării camioanelor.