Cine spune că banii aduc fericirea, ori că banii îți asigură liniștea, se poate înșela. Lucrul acesta o dovedește și povestea de viața a cântăreței de origine canadiană, Shania Twain.

Cea care domina topurile muzicale în anii ’90, a trecut prin multe episoade nefericite de-a lungul vieții sale, atât în momentele în care devenise bogată, cât și în perioada copilăriei, când era săracă.

Copilăria artistei a fost plină de momente nu tocmai fericite, debutând cu divorțul părinților ei, pe când Shania avea doi ani. Shania a rămas în custodia mamei sale, cea care s-a recăsătorit câțiva ani mai târziu.

Viitoarea regină a muzicii country a trăit în sărăcie, într-o comunitate izolată, fiind chiar angajată pentru o perioadă la McDonalds. Începe să cânte într-un bar local, încă de mică, la vârsta de 13 ani primind prima sa șansă importantă, fiind invitata celor de la CBC să interpreteze o melodie în cadrul emisiunii Tommy Hunter Show.

Canada's Walk of Fame, Shania Twain Star.
Canada’s Walk of Fame, Shania Twain Star. Sursă foto: wikipedia.org

Începe să studieze alături de un profesor de la vârsta de 18 ani, plătind orele de meditații într-un mod inedit. Aceasta îi făcea curat în casă profesorului, în schimbul orelor de meditații.

În anul următor, talentul tinerei este remarcat de DJ-ul Stan Campbell, cel care avea să se ocupe de debutul Taniei în muzică. De aici și până la cele peste 90 de milioane de discuri vândute a fost doar un pas.

În anul 1987, pe când artista avea doar 22 de ani, tatăl vitreg alături de mama sa îşi pierd viața într-un accident auto. Shania se căsătorește în anul 1991 cu impresarul ei de atunci, Robert John “Mutt” Lange, cel căruia îi dăruiește un copil.

Artista se retrage împreună cu familia într-o vilă în Elveția, renunțând la muzică în detrimentul familiei.

În ciuda faptului că aveau un copil împreună, ori că Shania avea încasări de zeci, chiar sute de milioane de dolari, soțul o înşeală cu prietena ei cea mai bună, divorțul fiind iminent, după cincisprezece ani de căsnicie.

Pentru aceasta, totul se năruia, din nou.

Sursă foto: whiskeyriff.com