Mai a fost prima luna completa petrecuta impreuna pe Afluent, site-ul fiind lansat la finele lui aprilie; mai exact, in 22.

Pret de o zi am analizat amanuntit statisticile pentru a iti intelege tie ca si utilizator comportamentul si pentru a-ti putea oferi o experienta de navigare cat mai buna.

77,51% dintre cei care ne-ati trecut pragul in luna mai ati facut-o de pe telefonul mobil, lucru care nu ma surprinde deloc tinand cont de evolutia smartphone-urilor in ultimii ani. Timpul mediu petrecut pe site este de 3 minute, cu vizitarea a cel putin 2 pagini pe sesiune.

Daca la prima vizita esti mai timid, atunci cand te intorci statistica spune ca petreci cu 500% mai mult timp navigand si citind articole.

Peste o treime ati revenit de buna voie pe site, ceea ce ma bucura, deoarece inseamna ca Afluent ofera un continut care atrage.

In luna iunie ne propunem si mai mult, motiv pentru care intentionam sa facem cateva schimbari.

In primul rand, dorim sa crestem calitatea articolelor, asta pentru ca si tie sa-ti creasca interesul fata de Afluent. O sa incercam sa adaugam mai multe fisiere media in continut (fotografii/video) si sa-l facem mai interactiv.

Al doilea obiectiv este legat de relevanta articolelor afisate in feed si pe Facebook, in acest moment fiind destul de generaliste.

Promit ca vom lucra la acest capitol si ca vom incerca sa iti afisam exact continutul pe care il vrei, atunci cand vrei si unde vrei.

Cifrele sunt peste asteptarile mele avute inainte de lansare, motiv pentru care vreau sa iti multumesc personal pentru faptul ca ajuti la dezvoltarea Afluent si ca intentionezi sa promovezi alaturi de noi continutul inteligent.


Citeste si alte articole despre Afluent
○ De ce intentioneaza Afluent sa faca pasul spre un continut mai diversificat