În urma disputării manșei secunde a preliminarilor pentru play-off-ul Ligii Campionilor, România a rămas, așa cum poate anunţau și casele de pariuri, cu o singură formaţie implicată în lupta pentru grupele CL.

Seara de ieri a fost pe jumătate reușită, victoria celor de la Steaua spălând oarecum din rușinea și impresia negativă dată de scorul partidei dintre APOEL și Viitorul. Steaua s-a impus în meciul retur disputat pe terenul formaţiei cehe Viktoria Plzen, scor 4-1, făcând o a doua repriză perfectă, marcând de trei ori în intervalul dintre minutele 70-80.

În urma acestei victorii, Steaua a reușit să își asigure prezenţa în grupele Europa League, urmând însă să dispute play-off pentru o performanţă cu mult mai importantă, calificarea în grupele Champions League. Pentru ca acest lucru să se întâmple, Steaua mai are nevoie de două meciuri bune, în compania unor cluburi de top din Europa.

Printre posibilele rivale ale clubului antrenat de Nicolae Dică se numără Sevilla, Napoli, Liverpool, ŢSKA Moscova sau Sporting Lisabona!

De partea cealaltă, celălalt club românesc implicat în lupta pentru un loc în grupele europene, Viitorul, echipa condusă de Gheorghe Hagi a fost eliminată în prelungirile meciului cu APOEL, încheiat cu scorul de 4-0.

Tinerii fotbaliști ai regelui au clacat în primele cinci minute ale primei reprize suplimentare, primind destul de rapid două goluri, pierzându-și interesul pentru restul partidei.

Deși câștigase manșa tur cu scorul de 1 la 0, Viitorul s-a văzut eliminată in extremis.

Sursă foto: pagina de Facebook Steaua București


Citește și alte articole despre fotbal
○ FC Botoșani, posibilă revelaţie a sezonului 2017-2018?