Nu-l mai iubesti cand te trezesti dimineata si nu sari repede pe telefon sa verifici daca nu cumva ti-a trimis un mesaj de “buna dimineata”. Mesaj pe care oricum nu l-ai mai primit de o buna perioada de timp.

Nu-l mai iubesti cand te gandesti la amintirile frumoase dintre tine si el si culmea, zambesti si esti fericita. Esti fericita pentru ca nu ti-ai irosit viata degeaba si ai trait niste momente frumoase alaturi de un om pe care l-ai iubit.

Nu-l mai iubesti cand il vezi intamplator pe o terasa si poti discuta cu el deschis si amical fara sa incerci sa-l eviti. Daca incerci sa faci acest lucru inseamna ca inca il iubesti si vrei doar sa pari indiferenta cu toate ca nu esti.

Nu-l mai iubesti cand nu vrei sa stii ce crede despre tine si viata ta si nu te intereseaza parerea lui. Pur si simplu preferi sa te confrunti de una singura cu toate problemele si te simti implinita ca poti face asta cu brio si ai uitat de momentele dificile. Sau incerci sa uiti cel putin.

Nu-l mai iubesti cand nu-ti vine sa il suni pe el primul cand ai o problema sau cand ai nevoie de imbratisarea cuiva. Treci singura peste sau preferi sa discuti cu o prietena si nu cu el. Consideri ca ea te va intelege mai bine.

A fost greu, dar da, nu-l mai iubesti.